Fler volymbeställningar på kortterminaler för den svenska marknaden

Fler volymbeställningar på kortterminaler för den svenska marknaden
28 November, 2016 patric
Avatar
In Press release

West har erhållit nya volymbeställningar på kortterminaler från OpenSolution, en av de ledande leverantörerna i Norden av betallösningar till restauranger och arenor. Det sammanlagda ordervärdet uppgår initialt till ca 2,5 Mkr och leveranserna kommer ske under det första halvåret 2017.

Beställningen gäller WestInt® kortterminaler som blivit godkända av branschorganisationen PCI, MasterCard och Visa. Dessa terminaler kombinerar hög kvalitet med smarta funktioner som exempelvis stöd för kontaktlösa kortbetalningar genom NFC-teknik (Near Field Communication). Det gör att det blir smidigare att betala i miljöer där det finns krav på stabila och snabba betalningsflöden.

En ökande skara av ledande aktörer inom handel, hotell och restaurang använder Wests kortterminaler i sin verksamhet. Synsam, Sibylla, Parks and Resorts med bl.a. Gröna Lund och Kolmården, Stockholm Globe Arenas, Jula, Tempo, Intersport, JC, MQ, Gant, Gateau, Plantagen, Blomsterlandet, ÖoB, Skistar och Grand Hôtel är några exempel på alla dessa slutanvändare.

Pressmeddelande-20161128_Nya-order-pa-kortterminaler.pdf